Andresens Prismatch

Hos Andresens Bioenergi A/S, tilstræber vi altid at have den rigtige pris til dig, men det kan jo ske at vore kollegaer pludseligt har en lidt bedre pris, og det ønsker vi at matche.

Vi vil gøre vores bedste for at matche prisen. Vi har derfor lavet et sæt enkle regler for hvordan Andresens Prismatch virker.
 

 

  • Pillefyret skal være fundet billigere hos en dansk online shop med dansk CVR nr.
  • Pillefyret skal kunne leveres indenfor samme tidsrum som Andresens Bioenergi tilbyder.
  • Pillefyret skal være NØJAGTIG samme producent, model og størrelse.
  • Du skal kunne dokumentere prisdifferencen overfor os. Det kan være i form af et link direkte til varen hos vores kollega, kopi af tilbud fra anden leverandør eller det kan være indscannet f.eks. en ugeavis el. lign.
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen (er det en del af et pakketilbud, forsøger vi at matche pakketilbuddet)

 

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at for at Andresesns Prismatch er gyldig, skal prisen gælde for et pillefyr eller et samlet tilbud, for varer der er tilgængelige til den respektive pris, i det øjeblik du sender forespørgslen til os. Bemærk at tidsbegrænsende tilbud ikke gælder, eller udgåede modeller ikke kvalificerer til et Prismatch.  

Desuden kan Prismatch ikke anvendes på pillefyr der forudsætter specielle krav, såsom medlemsskab, forudbetaling m.v. for at man kan købe pillefyret.


Sådan gør du:
Send os en e-mail hvor du dokumenterer prisdifferencen overfor os, og gør det inden du afgiver din ordre. 

Vi kigger på det, og når vi har godkendt et Prismatch, kan du bestille fyret. Vi fremsender dig en mail med et link hvor du så kan bestille pillefyret. 

Vi bruger typisk 2-3 arbejdsdage på at checke op på din e-mail.