METROCOMPACT 20 træpillefyr

Træpillefyr? Så skal det være METROCOMPACT 20.

METROCOMPACT 20 er et træpillefyr, som både er let at bruge og som giver dig kontante besparelser på din varmeregning. Med et pillefyr får du både varmt vand til hele huset og varme i radiatorerne – og du sparer masser af penge hvert år, hvis du skrotter oliefyret.

 

METROCOMPACT 20 giver en stabil og god varme i hele huset, er let at bruge og er selvrensende - hvilket letter både vedligeholdelse og service.

Hvad skal jeg tænke over, før jeg får et træpillefyr?

Når du skal vælge træpillefyr, er der flere ting, du bør tage med i overvejelserne.

Fyret skal dække dit behov

Husets varmebehov skal kunne dækkes, enten helt eller delvist, med fyret. METROCOMPACT 20 kan levere fra 6 til 20 kW, hvilket er rigeligt til de fleste enfamiliehuse.

Hvis du overvejer et pillefyr, er det en god ide at få en professionel installatør til at vurdere dit behov for varme. Du kan finde en installatør her: find installatør

Det skal være nemt at bruge

Der er arbejde forbundet med et pillefyr. Der skal fyldes piller på, og det skal holdes rent – men vælger du et kvalitetsfyr, får du mindre arbejde med det.

METROCOMPACT 20 er selvrensende – hvilket vil sige, at fyret er konstrueret på en sådan måde, at mængden af askeaflejringer i brænder og andre dele er på et absolut minimum.

METROCOMPACT 20 er designet efter side-by-side princippet, hvilket vil sige, at pillemagasinet står på gulvet ved siden af selve fyret. Dermed skal du ikke løfte sækken med piller (som typisk vejer 10 kg) ret højt.

Askeskuffen er let at tage ud og tømme, og det er nemt at komme til med en støvsuger, hvis fyrets øvrige dele skal gøres rene.
 

Det skal være godkendt

Som med alle andre typer af varmeudstyr til hjemmet, er der normer og standarder, der skal følges. De garanterer, at fyret leverer den lovede varmeenergi og at det er sikret på alle tænkelige måder.

METROCOMPACT 20 er godkendt i klasse 5, som er den strengeste godkendelse et pillefyr kan få. Testen er foretaget på Teknologisk Institut i Aarhus.

Der skal være mulighed for ekstraudstyr

Ofte kan en varmeinstallation i et enfamilieshus være en kompliceret sag, og derfor er det vigtigt, at din installatør kan foreslå forskelligt ekstraudstyr til dit pillefyr. Det kan være med til at udnytte varmen endnu bedre, og der er også mulighed for forskellige typer af fjernovervågning og lignende.

Brochure

Læs mere i shoppen