Vi har nøglerne til langvarige kunderelationer

Vi har en lang række kunder der har handlet trofast med os gennem årene. Vi mener, at der er en række grunde til at det forholder sig sådan.

Vi er med til at definere markedet.
Vi var de første med "montering og varme samme dag" ligesom vi også introducerede "gratis telefonsupport", og "Gør det selv" monteringssæt  til branchen. Det har været gode tiltag kan vi se, for det meste af branchen har kopieret os.

Vi udvikler os til stadighed og arbejder til stadighed på, at du som kunde hos Andresens Bioenergi A/S, har endnu flere fordele. Vi har netop givet mulighed for at du kan leje en accu pressmaskine.
Læs mere om hvordan du kan leje af accupressmaskine


Professionel rådgivning, både før, under- og efter købet.
Vi har gennem de seneste år sat vores kraftige aftryk på branchen. Med erfarne folk ved telefonen, og i vores servicebiler, er du som kunde hos Andresens Bioenergi A/S, sikker på en både faglig og professionel rådgivning.

I firmaet, har vi samlet set mere end 30 års erfaring med at rådgive, sælge og installere pillefyr.

Vi er ikke "gift" med en enkelt leverandør, så vi kan rådgive dig helt neutralt på tværs af de mange producenter der er i markedet.

 

 

Alle styringer er testet og konfigureret inden afsendelse
Alle styringer konfigureres og indstilles til standardrift INDEN afsendelse fra os.
Dette sikrer dig imod produktfejl.

 

Montering og varme samme dag
Når du køber et pillefyr fra Andresens Bioenergi A/S med montering, får du varme samme dag som installationen.

  Servicetelefon
I fyrings sæsonen har vi udviddet vores servicetelefon tid, så du kan få fat i en tekniker hvis dit pillefyr ikke kører som det skal.
Læs mere om vores servicetelefon
 

Reparations- og servicecentre
Vi har reparations- og servicecentre i Jylland og på Sjælland, hvor du efter aftale kan komme med dit defekte udstyr og indlevere det til reparation eller få det repareret. 
Læs mere om vores Reparations- og servicecenter

  Finansiering
Gennem vores samarbejde med Dan-Aktiv A/S, tilbyder vi finansiering af dit nye pillefyr. Dan-Aktiv A/S har finansieret danske forbrugeres køb af alt fra møbler til energiforbedring af boligen i mere end 20 år.  
Læs mere om finansiering 
  Prismatch
Hos Andresens tilstræber vi altid at have den rigtige pris til dig, men det kan jo ske at vore kollegaer pludseligt har en lidt bedre pris, og det ønsker vi at matche. Vil vil gøre vores bedste for at matche prisen.
Læs mere om Prismatch